Voorstellingen menu Vorige voorstellingen Volgende voorstellingen Naar Demonstratievoorstellingen
 

ZOEFFFFFKRUID (SINT)

Natuurlijk is de komst van de goedheiligman voor de kinderen het hoogtepunt van de morgen of middag. Wij verzorgen graag de feestelijke omlijsting met een voorstelling.
Uitgangspunt is het plezier en veel humor. In de praktijk is gebleken dat in deze hectische periode de meeste kinderen weinig aandacht hebben voor ingewikkelde verhaallijnen en doordachte thema’s. Het publiek is vaak heel divers van leeftijdsopbouw en veelal weinig homogeen.

De voorstelling heeft een duidelijke verhaallijn en een duidelijke spanningsboog. Hoofdfiguren zijn natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieten.
Een eenvoudige en kleurrijke vormgeving zorgt voor een mooi en evenwichtig beeld dat met professionele belichting en geluid wordt ondersteund.

De duur van de voorstelling ligt tussen de 45 en 60 minuten. In overleg kan de duur van de voorstelling worden aangepast aan uw wensen. Wel willen we altijd voorafgaand aan het bezoek van de oude kindervriend onze voorstelling spelen. Gebleken is dat na zijn komst de aandacht echt helemaal weg is. Het is ook niet mogelijk een pauze in de voorstelling in te lassen.

Iedereen wil graag cadeautjes.
Maar de koning weet niets te bedenken.
Hij heeft alles al! Alles??
Nou, bijna alles.
Hij wil wel graag het Zoefffffkruid. Maar dat is zo moeilijk te vinden.


Na een speurtocht waarbij Zwarte Piet kennismaakt met verschillende figuren en zelfs een heuse reus ontmoet, krijgt de koning ook dit jaar weer een cadeau van de Sint.

Technisch Fiche Foto's van de voorstelling

zoefffkruid