Voorstellingen menu Vorige voorstellingen Volgende voorstellingen Naar Demonstratievoorstellingen
 

MONSTERLIJK MOOI

Krak, Kraak, kraaaak....

De familie Monster heeft gezinsuitbreiding. Vier honneponnerige, snoezige...nou ja snoezige? Vier monsterbaby's!

En het valt nog niet mee je staande te houden in al die drukte, als iedereen probeert de ander te vlug af te zijn! En te slim! Om je monstertje te staan.

 

Een voorstelling over erbij willen horen, maar niet erbij passen. Net even anders zijn. Over eenzaam zijn in de chaos van een groot monstergezin. Waar moet je dan naartoe?

En wie bang is voor monsters? 't Zijn nog maar baby's!

 

Monsterlijk Mooi wordt gespeeld inhet decor van de afdeling gevonden voorwerpen op een station. Vol met koffers, tassen en vergeten paraplu's. Alles met zijn eigen verhaal. Uit de koffers komen de poppen, decors en alles wat nodig is voor dit verhaal, dat losjes is gebaseerd op het sprookje van het lelijke Eendje van Hans Christiaan Andersen.

Verrassend, met veel humor en interactie en

Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar

 

reactie:

  • Meerdere onderbouwgroepen van onze school hebben genoten van de prachtige voorstelling 'Monsterlijk Mooi'! Na een inleiding met ontspannen muziek wordt het publiek meegenomen naar de afdeling 'Gevonden Voorwerpen' van het station. Daar begint een prachtig verhaal. Schitterend bedacht én gemaakt! Zeer professioneel! Kinderen worden direct aangesproken door de snoezige 'baby monsters' met luiers aan! Eventuele spanningen rondom 'monsters' verdwijnen als sneeuw voor de zon! Elk babymonster heeft een eigen stem en eigen karakter.

De kinderen zijn meteen geboeid en kunnen zich verplaatsen / herkennen in de rollen. De opbouw van de voorstelling is prachtig! Het zit zó goed in elkaar! Van verdriet, angst tot boosheid en hilariteit. Alle emoties komen aan bod. Mooie teksten op verschillende niveau's met diepere betekenissen die je raken. Een voorstelling om flink bij te lachen én daarna (met de kinderen) over door te praten. De kinderen (en de leerkrachten!) hebben enorm genoten van deze prachtige voorstelling. Een absolute aanrader!

Juf Carlinka, Van der Muelen-Vastwijkschool

 

Technisch Fiche Foto's van de voorstelling

 

 

 

moeder met kind, foto HvUrk