Wat zegt de pers?
 

REACTIES VAN HET PUBLIEK

Van de Hoed en de Rand,

“Van de hoed en de rand” is zeer zeker een aanrader voor zowel jong als oud. Het is een creatieve, inventieve, professionele voorstelling vol humor, aansprekende typetjes, aandacht voor details en met een verrassende clou. Boeiend tot de laatste minuut. Een uur lang de aandacht van toch zulke jonge kinderen kunnen vasthouden is zeker een prestatie van grote klasse!

Simone Robeer, leerkracht groep 1/2   BS De Terp

 

Het was erg leuk om de liedjes met de klas te oefenen. Het was ook eens leuk om een poppenspel met grote poppen te zien. Een erg leuk verhaal!

Ik vond het superleuk.! Het was leuk dat je de binnenkant van de winkel kon zien. De liedjes waren ook heel leuk. Toen de man van de hoedenwinkel het sleutelbosje ophing, maakte een hoed de glazen doos open en trouwde met de hoed die in de doos zat.
Sander, Goudenregenschool, Hilversum

Geen Stille Nacht

Wat was het gezellig het kinderkerstfeest met Fatsnerran! Muisstil heeft iedereen toegekeken naar het mooie spel van dit poppentheater.

Gereformeerde.kerken,  Breukelen

Allemaal Beesten 

Het poppentheater Fatsnerran heeft onlangs een bezoek gebracht aan de Peuterspeelzaal 'de Peutersoos'in Weesp. Alle kinderen hebben enorm genoten! De voorstelling was precies afgestemd op de belevingswereld van onze 2 tot 4-jarigen. De prachtige poppen deden, grappige, leerzame maar natuurlijk ook veel ondeugende dingen. Ook de meest verlegen kinderen zag je al snel opgaan in het spel en meedoen. Echt een aanrader om kleine kinderen kennis te laten maken met het poppentheater!
Danielle de Lange, Peutersoos Weesp

Poppenspel project

De school gonsde iedere keer vol verwachting: “de poppenspeler komt...” Heel veel dank namens alle kinderen van de Wilge voor de inspiratie, het plezier en die andere wereld, van de poppen!

Culturele Commissie OR, KBS de Wilge, Hilversum

 

We zijn hard aan het werk geweest voor poppen.

We hebben geleerd dat je met allerlei dingen poppen kunt maken.

Alexander hielp daar bij er waren allerlei verschillende dingen:

Handpoppen,Stokpoppen,schaduwpoppen,marionet.

We waren druk aan de gang en hebben geleerd dat bewegen het belangrijkst van poppenspel is. Het was weer eens leuk en grappig en donderdag 29maart waren de opvoeringen. Het is weer eens feest geweest!!!

Groeten & xxx Amber  , KBS de Wilge, Hilversum

Sinterklaas

… we hadden dit jaar het bekende professionele poppentheater Fatsnerran van Alex en Marijke Bauwens uitgenodigd om een Sinterklaasvoorstelling te spelen.  U kunt van mij aannemen, de kinderen maar ook onze leiding en wij als jeugdraad hebben ervan genoten. Het was fantastisch. De ouders van onze jeugdleden zullen vast wel iets van het verhaal van het Zoeffffkruid hebben gehoord…

 

 

 

 
Foto's