Wat vindt het publiek?
 

REACTIES VAN DE PERS

ZOMERFEEST BIJ DE PEUTERSOOS
Het feit dat juf Trudie alweer dertig jaar het hart van peuterspeelzaal De Peutersoos is, werd dinsdag vrolijk gevierd met een poppenspel. Poppenspeler Alexander Bauwens van poppentheater FATSNERRAN nam de kleintjes moeiteloos mee in zijn fantasiewereld. De peuters genoten volop van de grappen van de beestenbende.

Kabelkrant Weesp

IK MOEST BIJNA HUILEN,

Basisschoolleerlingen genieten van het Tinnen Soldaatje

Gooise basisschoolleerlingen keken gisteren hun ogen uit tijdens de theatervoorstelling in de Hilversumse schouwburg Gooiland. “Het was niet saai, anders was ik wel in slaap gevallen zijn” roept Patrick uit groep 4 van de Minckelerschool….Aan het eind van de voorstelling vliegt de ballerina ook in de haard waarin de soldaat is gegooid. Ze versmelten samen tot een tinnen hart. “Gelukkig” zegt de vijfjarige Eva “Het was een mooi maar verdrietig einde” Ook Remco en Robert roepen stoer: “Toen die twee in het vuur lagen. Dat was het leukste” De voorstellingen van de Tinnen Soldaat zijn een samenwerkingsproject van Globe CKC, poppentheater FATSNERRAN en schouwburg Gooiland…..

Gooi- en Eemlander

 

POPPENTHEATER EN PANNENKOEKEN SMULLEN

 …geboeid keken de peuters naar de avonturen van een bonte parade van dierfiguren. Alexander Bauwens wist de aandacht van de peuters snel te pakken en vast te houden. Na de avonturen van een liftende muis, een verlegen mol en een bange leeuw was het tijd voor pannenkoeken…

Weekblad voor Vecht, Amstel en Rijnstreek

 

GROTE OPKOMST KINDEREN BIJ VOORSTELLING FATSNERRAN

Veel kinderen waren onlangs aanwezig bij de voorstelling van poppentheater FATSNERRAN. Ze genoten zichtbaar van het op hun leeftijd afgestemde interactieve poppenspel….

Laarder Bel

 

PROFESSIONEEL THEATER DOOR AMATEURS VAN FATSNERRAN

De verrassing van ons kleine festival was de voorstelling MuizenHuizenHoog door poppentheater FATSNERRAN uit Weesp. Marijke en Alexander Bauwens uit Weesp zijn niet beroepsmatig met hun poppentheater bezig maar dat is aan hun voorstellingen zeker niet te zien. Het publiek genoot met volle teugen van de avonturen van de muizenfamilie in het bijzondere decor van het huis van meneer Alexander. Goed poppenspel, leuke muziek en en passant ook nog een bijzonder verhaal over de veelkleurige samenleving. “Er is een plek voor iedereen” is de duidelijke boodschap. Niet met een opgeheven vingertje maar heel subtiel. De muizen mogen toch blijven.

Festivalnieuws,  Eindhoven

 

VAN DE HOED EN DE RAND EEN VROLIJKE MINI-MUSICAL

…De nieuwe voorstelling van FATSNERRAN is een leuke mini-musical geworden met aanstekelijke liedjes en muziek. Nieuw zijn ook de grote poppen en het verrassende decor van een echte hoedenwinkel…De kinderen verlieten tevreden de zaal en hier en daar hoorde je nog de liedjes uit de voorstelling….

krantenknipsels